​Kontakt os i dag for et uforpligtende konsulentbesøg på tlf.: 54 44 41 29

Skal vi ringe dig op?

Udfyld felterne, og vi kontakter dig​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Installation af fjernvarme eller pillefyr

Vil du gerne have et velfungerende og optimalt varmesystem i dit hjem, så kontakt Aut. VVS Steen T. Hansen ApS. Vi tilbyder alle slags løsninger inden for varmeforsyning, hvilket blandt andet tæller:

• Oliefyr
• Centralvarmeanlæg
• Pillefyr
• Fjernvarme

• Varmepumper​

Installation og vedligehold af fjernvarme

Vi har mange års erfaring med at levere varmeløsninger til både private og erhverv, og derfor kan vi helt sikkert også finde den løsning, som passer til dit behov. 

Desuden kan vi også stå for vedligeholdelsen af alle typer varmeanlæg, så du kan roligt ringe til os, hvis du har problemer med fyret, centralvarmen eller varmepumpen

Eftersyn af fjernvarme

Hos Aut. VVS Steen T. Hansen har vi certifikat til at lave eftersyn af fjernvarmeinstallationer. Det betyder, at hvis der er uregelmæssigheder i installationerne, så kan vi give dem et tjek og lokalisere eventuelle fejl.

Har du brug for installation eller reparation af din varmeforsyning, så kontakt os. Vi giver gerne et uforpligtende tilbud på alle opgaver – store som små

Vi er medlem af:​

Aut. VVS Steen T Hansen ApS

Lundeskolevej 1-3, 

4850 Stubbekøbing

CVR:12777493

Telefon: 54 44 41 29

E-mail: 

steen@steenthansen.dk

Steen T. Hansen ApS er et kvalitetsbevidst VVS firma, som kan udføre alle tænkelige opgaver indenfor VVS, blikarbejde, varme og rør-arbejde.