​Kontakt os i dag for et uforpligtende konsulentbesøg på tlf.: 54 44 41 29

Skal vi ringe dig op?

Udfyld felterne, og vi kontakter dig​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

VVS-arbejde udføres på Falster

Drypper vandhanen, løber toilettet eller skal du have en miljøvenlig løsning til varmeforsyningen, så kan Aut. VVS Steen T. Hansen ApS levere VVS-arbejdet.

Vi har mange års erfaring med alle typer VVS-arbejde, hvor vi udfører alt fra installation til vedligeholdelse og reparation for både private og erhverv.

Miljøvenlige VVS-løsninger

Der findes mange forskellige muligheder inden for VVS-arbejde, og vi har kompetencerne til at løse dem alle – store som små. Det gælder også de forskellige muligheder inden for miljøvenlige VVS-løsninger, hvor vi blandt andet installerer og reparerer solvarmeanlæg.

Der er store besparelser i at vælge eksempelvis solvarme som varmeforsyning, og samtidig er du med til at give miljøet en hjælpende hånd. 

Ventilation og vandværker

​Blandt vores mange forskellige VVS-opgaver er også installation og vedligeholdelse af ventilationsanlæg til privatboliger. 

Med de skærpede krav til husisolering er mekanisk ventilation måden, hvorpå man sikrer et godt indeklima.​

Derudover står vi for vedligeholdelse og mindre reparationer på fem private vandværker.

Vi kører blandt andet til Nykøbing Falster, Møn, Maribo, Sakskøbing, Vordingborg. Kontakt os for at høre nærmere eller for at få et uforpligtende tilbud på din VVS-opgave.​

Vi er medlem af:​

Aut. VVS Steen T Hansen ApS

Lundeskolevej 1-3, 

4850 Stubbekøbing

CVR:12777493

Telefon: 54 44 41 29

E-mail: 

steen@steenthansen.dk

Steen T. Hansen ApS er et kvalitetsbevidst VVS firma, som kan udføre alle tænkelige opgaver indenfor VVS, blikarbejde, varme og rør-arbejde.