​Kontakt os i dag for et uforpligtende konsulentbesøg på tlf.: 54 44 41 29

Skal vi ringe dig op?

Udfyld felterne, og vi kontakter dig​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Om os

Steen T. Hansen ejer og driver firmaet Aut. VVS Steen T. Hansen ApS, hvilket han har gjort siden 1986, men firmaets historie går mere end 80 år tilbage.

Det blev nemlig grundlagt helt tilbage i 1928 af Steens farfar med henblik på at udføre smedearbejde for det spirende landbrug i lokalområdet. 

Generationsskifte

Efter en del år i firmaet overtog Steens far det i 1972 og drev det videre indtil 1986, hvor Steen T. Hansen overtog ”familiefirmaet”.

I takt med at samfundet har ændret sig gennem de mange årtier med et øget fokus på specialisering inden for alle fagområder, har også Aut. VVS Steen T. Hansen ApS udviklet sig. Firmaet er i dag specialiseret inden for VVS-arbejde, blikarbejde, rørarbejde og varme, men udfører også stadig auto- og smedearbejde​

Stabilt og stærkt firma

En af firmaets helt store styrker er evnen til at følge med branchens udvikling og konstant dygtiggøre sig i forhold til de allerede stærke kompetencer.

Samtidig har vi formået at fastholde en stabil medarbejderstab i nedgangstider, og vi er i dag seks folk i firmaet, hvilket er tæt på samme niveau som for ti år siden.​

Vi er medlem af:​

Aut. VVS Steen T Hansen ApS

Lundeskolevej 1-3, 

4850 Stubbekøbing

CVR:12777493

Telefon: 54 44 41 29

E-mail: 

steen@steenthansen.dk

Steen T. Hansen ApS er et kvalitetsbevidst VVS firma, som kan udføre alle tænkelige opgaver indenfor VVS, blikarbejde, varme og rør-arbejde.